Astro Visjon med gjest Alexsandra Karacostas.

Alexandra Karacostas
Alexandra Karacostas

Hjertelig velkommen til det andre programmet av Astro Visjon.

Vi befinner oss i oktober måned og solen står nå i vektens tegn. Siden vekten handler om forhold har jeg bestemt meg for å dedikere dette programmet til nettopp dette: ASTROLOGI OG FORHOLD!

Jeg går ut i fra at dette er et tema som opptar de fleste av oss. Gjennom forhold kan vi oppleve både store gleder men også store sorger. Samtidig som forhold er kjent for å være en snarvei til vekst og opplysning.

I den forbindelse har jeg med meg en veldig spesiell gjest: Alexsandra Karacostas! Alexsandra har en spesiell forkjærlighet for relasjonsastrologi. Hun var også president av OPA (Organisation For Professional astrologers) inntil helt nylig og er nå vise president.

Kan vi se sjelevenn signaturer mellom to horoskoper? Kan du se om noen er klar for å møte kjærligheten eller ikke? Hvordan kan du se om noen passer sammen? Dette er noen av spørsmålene jeg har stilt Alexsandra.

Hun ser også på mitt horoskop og ser blant annet på om jeg befinner meg i en kjærlighetsperiode eller ikke.

Alexsandra Karacostas sin webside er: www.wisdomastroloy.com

Websiden til OPA er: www.opaastrology.com

God fornøyelse og vi høres igjen i november

Varm høsthilsen fra Karianne.