Bli programleder!

Reklameflis collageKanskje er det nettop deg vi vi venter på, og kanskje er Radio Free Your Mind inspirasjons kanalen du har sett etter?

Vi har flere konsepter og ideer enn vi har programledere, og derfor er vi alltid på utkikk etter nye programleder, med eller uten erfaring fra media eller radio.

Rammene fra programmet er det som gir deg en rettning, men det er programlederens oppgave å fylle programmet med innhold og sette sitt eget preg på programmet og radioen.

Ingen av programmene er tenkt lansert før tidligst midten av august 2014. Å få riktig person på plass i programmet er det som er viktig, og så lanseres programmet når programlederen er klar til det.

Alle våre programleder må ha en spirituell åpenhet og en alternativ vinkling på sine liv -og de må by på seg selv. Dette er den rødeste tråden i Radio Free Your Mind, og den gjenomsyrer alt vi gjør og alt radioen står for.

Radio Free Your Mind sine programledere, gjesteprogramledere og gjester, er ulønnet og gir frivillig av sin tid, innsikt og kunnskap, fordi de tror på visjonen og ideen bak Radio Free Your Mind. Les mer om Radio Free Your Mind sine tanker og retningslinjer, ved å klikke på denne tekst linken.

Klikk på programnavnet for å lese mer om hvert enkelt program og melde din interesse, eller fyll ut skjemaet nedenfor, om du ønsker å sette ditt avtrykk under Radio Free Your Mind paraplyen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Human Kapital // Øko Balanse // Entreprenørene // Fri energi // Lydhagen // D´jiing

Har du et annet programkonsept du mener vil passe på Radio Free Your Mind, så ta gjerne kontakt med oss.