Bli Radio Free Your Mind Artist!

Som Radio Free Your Mind artist blir du med i et flott utvalg av artister, låtskrivere, komponister, sangere og musikere.

Du får din egen lille side på vår hjemmeside, hvor vi gir en kort pressentasjon av hvordan du kom inn i radioen, og i sammarbeid med deg lager vi en liten ArtistBIO om deg på siden din.

Du vil også kunne linke fra din side hos oss, til steder på nett hvor våre lyttere kan bli enda bedre kjent med deg og musikken din, og kanskje høre mer av det du lager og kjøpe sangene dine.

Noen av våre artister
Noen av våre artister

I tillegg til dette vil vi forsøke å få til et intervju med deg, slik at lytterne og redaksjonen kan bli litt kjent med deg som menneske og musiker.

Radio Free Your Mind er pr tiden uten inntekter og uten overskudd, så vi kan ikke betale for å spille musikken din – altså ingen TONO eller GRAMO avgift blir betalt av oss, og vi kan heller ikke betale deg dirrekte for spilling av musikken din.

Alle våre artister gir oss sin musikk gratis, slik at vi kan gi det videre til våre lyttere. Radio Free Your Mind er en magasin radio, der samtale og prat i studio gir oss en mulighet til å kunne spille god musikk, og ikke at musikken gir oss anledning til å lage radio.

Musikk er ikke bærebjelken i radioen, men heller en mulighet til å finne spennende artister som hat en tanke eller to om livet, og som med sin musikk kan berike oss som stasjon og våre lyttere.

Dette er «pay it forward» i praksis. Du gir oss muligheten til å spille din musikk og vi gir deg en platform å dele ditt arbeid på, og sammen kan vi inspirere våre lyttere som igjen kan inspirere en annen person, som igjen inspirerer…ja, du skjønner sikkert tegningen.

Men, om den økonomiske situasjonen skulle endre seg drastisk, og vi faktisk får inntekter ut over det å dekke våre utgifter, så skal vi selvsakt betale for musikken din.

Om du tenker at dette høres ut som noe du vil være med på, så fyll ut skjemaet, slik at vi kan få hørt deg.

Vi kontakter deg ganske så kjapt.