Entreprenørene.

Et program om Sosialt Entreprenørskap i inn og utland. Få frem de gode løsningene og menneskene bak prosjekter og bedrifter.

Dette er et spennende programkonsept som vi lenge har hatt lyst til å lage, men tiden og ressursene har ikke strukket til.

Dette er et program som er ute etter de geniale nyvinningene og menneskene som har tenk ut dette.

Vi ser for oss at dette kan bli et omfattende program, og at i dette programmet er det en fordel å være to programledere, som også kan samtale i studio om temaet.

Det er mye positivt som skjer i Norge om sosialt entreprenørskap, men vi vil også ut i verden og belyse det som skjer i andre land, gjennom å referere til artikkler og gjøre intervjuer.

Dette er et program som kan trenge et studio, og det er derfor en fordel om programlederne er bosatt i Oslo, og/eller har utstyr selv til produksjon av programmet.

1 times sending.
 Programmet sendes 1 ganger pr måned.
 1 musikk eller reklamepause i programmet.
 2 programleder.

 

Radio Free Your Mind sine programledere, gjesteprogramledere og gjester, er ulønnet og gir frivillig av sin tid, innsikt og kunnskap, fordi de tror på visjonen og ideen bak Radio Free Your Mind. Les mer om Radio Free Your Mind sine tanker og retningslinjer, ved å klikke på denne tekst linken.

Kontakt oss om du har lyst til å være programleder for dette programmet.