Impulsetaten gir deg Klodens tilstand.

Hans Christian Færden
Hans Christian Færden

I denne utgaven av Impulsetaten lar vi den fryktelige dagen 11. september 2001 være bakteppet, når vi inviterer Redaktøren av nettstedet «State Of Globe» Hans Christian Færden, til å være gjest i studio.

Sammen med programleder Frank-Thomas, snakker Hans Christian om klodens tilstand. På en skala fra 0 til 10, hvor 0 er Armagedon og 10 er Paradis, så sier Hans Christian at vi ligger på 2-3 – altså er vi mye nærmere Armagedon enn Paradis.

Hans Christian Færden har i 3 år hatt sin egen blogg, der han gir oss en ikke mainstream vinkling på nyheter som han mener er med på å prege verden. «State Of Globe» er en nyhetsleverandør som tar mål av seg til å være enda mer sannhets søkende enn mainstream media.

Hans Christian trekker de lange perspektivene og syr sammen et nett bestående av pengemakt, krig, matsikkerhet, global elite, terror, Internett, ISIS og bonden på Toten, for å nevne noe.
 Han trekker refleksjonene sine så langt, vil mange si, at han sier det er fare for 3. verdenskrig – slik klodens tilstand er i dag.

Men, det er håp og det er lyspunkter på horisonten, og jeg og du sitter med nøkkelen, som kan tippe skalaen i retningen av 10 og Paradis på jord.

Den blide mannen Einar Sørbye gir deg høydepunkter fra kommende arrangementer på Unity Senter, og Frank-Thomas går opp i fistel når han har en høne å plukke med giftig mat – Frank-Thomas synes IKKE det er greit at vi bør bruke hansker på kjøkkenet når vi skal tilberede kylling!

Ny artist på Radio Free Your Mind denne gangen, og du får høre 2 melodier fra Christian Meyer sitt nye album «Fyrvokter», i tillegg til musikk fra KDVS og Mark Dorricott.