Impulsetaten redder verden med Hågen Haugrønningen.

Hågen Haugrønningen
Hågen Haugrønningen

I høstens første sending redder vi verden. Vi ser på lys som helbreder, og vi forteller deg hva som skjer på Unity Messen i helgen -og du får en konkurranse å bryne deg på med premie fra Innsikten.no.

2 ganger i året arrangerer Unity Senter åpent hus – Unity Messen. Høstmessen 2014 står for døren, og i helgen, lørdag 30 og søndag 31. august, står 6 etasjer med spennende tankestrømmer, behandlinger og foredrag til din disposisjon.

Senterleder Einar Sørbye har gjestet studio for å gi deg noen av høydepunktene på messen. Du kan se hele messeprogrammet på unity.no

Gjest i studio i denne utgaven av Impulsetaten er Hågen Haugrønningen, og sammen med programleder Frank-Thomas, skal han redde verden.

Håger forteller om sin egen vei ut av forvirrelse og mørke, og han snakker om viktigheten av å ta tak i egen virkelighet og redde seg selv – noe han mener er oppskriften på å redde verden.

Hågen kommer også med litt musikk, og han har plukket med seg låta «Fyrvokter» fra sin artist kompis Christian Meyer.

Laser som helbred verktøy er kanskje ikke ukjent. Men laser som fokuspunkt for en langvarig konflikt i Norge, er kanskje ikke kjent for så mange.

Helge Aspevik er en kar som har fått livet endret til det positive i møte med Laserklinikken og en dame ved navn Anne Harila.

I følge Helge og flere med han, har det i en årrekke pågått en strid, en kamp mellom «systemet» og Anne Harila, hvor sistnevnte ikke får lov til å kalle seg Laserterapeut, til tross for at hun var den første i Norge til å drive med dette – og at hun er anerkjent og høyt aktet i den internasjonale laser verden.

I denne utgaven av Impulsetaten, begynner vi å nøste i denne «konflikten», og Helge Aspevik kommer med sin erfaring med Anne Harila og laserens helbredende effekt.

Så får vi se hvordan det utvikler seg, og om vi finner en spennende hverdags historie å fortelle, etter hvert som saken utfolder seg for dine ører.

Å løfte ting opp i lyset er absolutt i gaten til Radio Free Your Mind, og denne saken virker å kunne trenge litt lys!

Musikk får du fra EdelPlanet, Lawrence Glaister og Robert Moses And The Harmony Crusaders – i tillegg til artisten Christian Meyer.

Programleder er Frank-Thomas H Andersen.

Er du på nettbrett eller mobil? Bruk denne linken for å komme rett til programmet.