Jannecke Øinæs

JanneckeJannecke Øynæs er den blide programlederen i programmet «Undringstimen» på Radio Free Your Mind. Jannecke sitt inntog i radioen, skjedde ved en herlig synkronitet og allerede i første program fra Jannecke, kan du høre at hun hører hjemme på denne kanalen, med sin oppriktige undring og varme nysgjerrighet.

Jannecke Øinæs er freelanceskuespiller og sanger, foredragsholder, lærerstudent og web-tv skaper. I 2012 startet hun sin egen web serie Wisdom From North der hun lager intervjuer med mennesker som inspirerer henne og som hun opplever bærer på visdom.

Intervjuene har til nå over 200 000 views på YouTube og de er støttet av donasjoner.

Jannecke brenner for å skape mer åpenhet i samfunnet for de indre prosessene vi mennesker går gjennom. I foredraget «Å Stå i sin kraft» forteller hun blant annet om hvordan hennes egen barndom som barnestjerne ga henne et begrensende trossystem som gikk på at hun kun var verdt noe dersom hun presterte.

I dag har hun en sterk lidenskap for nettopp å inspirere andre til å finne selvkjærlighet og mening gjennom å verdsette seg selv som akkurat den man er. Dersom du vil vite mer om Jannecke kan du gå inn på www.wisdomfromnorth.com eller www.janneckeoinaes.com. Du kan også følge henne på twitter her: @MsOinaes