Karianne Stenshagen

Karianne Stenshagen BIO bildeSom menneske og astrolog favner Karianne mye av visjonen til Radio Free Your Mind. Hun mener at det å se til stjernene og det de kan fortelle oss, er en måte å utvide perspektivet på, å lære seg selv å kjenne – å fri sitt sinn.

Karianne Stenshagen kom i Radio Free Your Mind søkelyset etter et tips fra Jannecke Øinæs, programleder i «Undringstimen», som gikk på Radio Free Your Mind frem til februar 2014.

Som menneske og astrolog favner Karianne mye av visjonen til Radio Free Your Mind. Hun mener at det å se til stjernene og det de kan fortelle oss, er en måte å utvide perspektivet på, å lære seg selv å kjenne og å fri sitt sinn.

Karianne brenner for astrologi og elsker å dele av sin innsikt og forståelse om stjerner og planeter og det som beveger seg i den astrologiske verden. Og Radio Free Your Mind er veldig fornøyd med å ha Astrolog Karianne i redaksjonen. Dette møtet var som om det skulle vært skrevet i stjernene. /Frank-Thomas, Redaktør.

Karianne Stenshagen Astrology hjemmeside bilde

Karianne om Karianne, hentet fra: kariannestenshagen.com

Karianne tok sine første kurs i astrologi i en alder av 23 år. Det som først var en hobby, viste seg å være hennes lidenskap og oppgave i livet.

Hun startet en astrologi utdannelse på Momentumn Institutt i Oslo som det den gang het, og begynte snart å gi horoskoper til venner og bekjente.

Karianne reiste til England for å ha privattimer med en engelsk astrolog. Mer nylig har hun fullført astrologi utdannelsen til Maurice Fernandez, noe som gjør henne til en sertifisert Evolusjonær Astrolog.

Det hun elsker med astrologi er dens evne til å se hvert menneske fra et sjel perspektiv: “Det er evnen til å se storheten og den sanne natur i hvert enkelt menneske. Det åpner oss for å se livet fra en helt annen dimensjon, det kan ta oss forbi våre daglige liv og utfordringer. Astrologien kan si noe om hvem vi er på et sjeleplan og hva vi er her for å utføre.”

Det er gjennom å oppleve astrologiens dybde hun føler seg aller mest i kontakt med seg selv og med livet. Karianne har også lært om healing, pust og kunst terapi gjennom ulike kurs og skoler, noe som har en innflytelse i hennes praksis.

Karianne elsker å reise og å oppleve ulike deler av verden. Hjemlandet er Oslo, Norge og det er her hun fremdeles bor. Sammen med sine to store hvite hunder bruker Karianne mye tid i naturen. Hun er opptatt av dyr og hvordan dyr kan hjelpe oss å komme i kontakt med vårt mer instinktive selv. Som den Afrikanske sjamanen Credo Mutwa sa: “Man must make two connections, he must reconnect with the stars and he must reconnect with the earth.”

Karianne gav sine første astrologikurs i kreativ astrologi, der hun kombinerte maling og astrologi for å lære mer om de ulike planet kvalitetene. Dette utviklet seg til interessen for hekling, og til å bruke hekling som et medium for de ulike planet- og stjernetegn energiene.

Hun planlegger for tiden en ny serie med astrologi kurs hvor hun har tenkt å lære bort grunnleggende prinsipper om astrologi. Dette er hennes første skritt i å manifestere drømmen om å starte en egen Astrologi Skole.

Karianne har jomfru sol og tvilling måne.

Programmet Astro Visjon finner du her.

Karianne sin hjemmeside finner du her.