Lydhagen.

«Meditate, meditate, meditate» – Dette er etter sigende en Mesters uttalelse til sin elev, om hva som må til for å redde verden. I programmet «Lydhagen» tenker vi å gi den en times tid med meditasjonsfokus.

Det blir både meditasjonstips, forskjellige meditasjons metoder, og ikke minst musikk som kan gi deg en meditativ opplevelse.

Musikken og meditasjonene kommer vi til å hente fra hele verden, men vi håper at det er flere i Norge som skriver meditasjoner og som lager meditativ musikk. Og om du er en av de som gjør akurat det, så ikke nøl med å ta kontakt.

Vi vil svært gjerne pressentere «nye» mennesker på denne fornten, i tillegg til de mer kjente meditasjons produsentene vi har i landet. Også i dette programmet ønsker Radio Free Your Mind å gi muligheten til de som ikke har kommet helt opp og frem, og som ønsker å dele sine meditative melodier og tekster med verden.

«Lydhagen» er planlagt til 1 gang i måneden, og vi sikter på å gi deg første sending mandag 17. mars 2014 – og så dukker den opp hver 3. mandag i måneden.