Våre artister

Noen av våre artister
Noen av våre artister
Artistene på Radio Free Your Mind deler sin musikk med oss, slik at vi kan dele den videre med deg. Vi får flott musikk å spille i våre sendinger og du får ta del i artistenes musikalske verden, gjennom å høre musikken og lytte til intervjuer vi gjør med artistene våre.

Som takk til artistene, får hver enkelt artist en egen liten side, der de kan fortelle litt om seg selv og der vi forteller hvordan vi kom i kontakt med artisten og hvorfor vi ønsket denne artisten som «Radio Free Your Mind Artist». Dette er igjen «pay it forward» for oss. Vi får musikk fra artistene og gir det videre til deg. Det tjener oss alle sammen. Vi får muligheten til å spille god musikk på stasjonene, du får vellyd i dine ører, og artisten får mulighet til å dele skaperverket sitt til et publikum.

Vi tenker at musikk, både med toner og ord, har muligheten til å gå bakenfor lagene vi kler oss med, og treffe sinnet vårt der det er nakent og fritt. Musikk treffer våre strenger, stengsler, gleder og friheter, på en måte som kun musikk kan gjøre. Musikk er ikke laget for ørene dine, ikke den musikken vi ønsker å spille – den er laget for å berøre noe dypt inne i deg.

Er du artist, eller vet du om artister som kanskje kunne tenke seg radiotid, så vær så snill å ta kontakt med oss, og gi oss ditt artist tips. Så skal vi vurdere om artisten passer musikkprofilen vår, og eventuelt ta kontakt for å høre om muligheten til radiospilling på Radio Free Your Mind. Fyll ut kontakt skjema under, så skal vi sjekke det ut og ta kontakt.