Nettprat med Tonje Ettesvoll og Edel Iren Bjelde

Tonje Chat Reklameflis

Chatten er nå avsluttet. Takk til Tonje som stilte opp og chattet med lytterne!

Fredag 23. mai 2014, fra kl. 19.30, vil du kunne chatte med artisten Tonje Ettesvoll og programleder Edel Iren Bjelde -og samtidig høre siste utgave av Edel´s Planet, hvor Tonje Ettesvoll er gjest.

Tonje har en sterk historie som hun formidler med kraft og fylde, og låtene hennes danner et flott musikalsk bakteppe til den nære samtalen som foregår mellom Tonje og Edel.

En time med samtale, artist og livs refleksjoner og musikken til Tonje, er det som venter deg om du er på plass fredag 23. mai.

Du finner både programmet (spilleren til programmet) og link til chatten/nettprat siden her på denne siden, så bokmerk siden slik at du lett kan komme tilbake.

Og du kan allerede nå gå til Nettprat siden vår og teste innlogging, om dette er ukjent for deg. Du vil få beskjed om at chatten er stengt, men da har du prøvd funksjonene og vet hva du skal gjøre når du kommer tilbake fredag 23. mai, litt før kl. 1930. Chatten åpner ca. 1915.

Bruksanvisning: Når det nærmer seg programstart på fredag 23. mai kl. 1930, vil vi åpne chatten slik at du kan logge deg på og være klar. Så kl. 1930 vil programmet «Edel´s Planet #03/2014» dukke opp i spiller nederst på denne siden.

Om du er på nettbrett eller mobil, kan det godt hende at spilleren under her ikke vises. Bruk da denne linken for å komme til en spiller som virker.

Actions-view-refresh-icon Kan hende du må trykke «refresh» / «oppdatter» for at programmet skal vises, om du er på denne siden før vi starter programmet.

Du kommer til å ha 2 vinduer oppe samtidig. Ett vindu der du lytter til sendingen (dette vinduet) og ett vindu der du chatter eller følger med på chatten.

Og mens du venter på «Edel´s Planet #03/2014» som kommer fredag 23. mai, så kan du jo lytte til de to andre Edel´s Planet sendingene.