Øko Balanse.

Program om alle former og vinklinger på økologi. Fra maten vi spiser og produsentene og metodene som ligger bak, til de nyeste tankene om en bærekraftig øko-jord.

Her er det øko for alle penga, og den som vil lukte på denne programleder utfordringen, bør ha stor innsikt i økologi og brenne for en balansert jord.

Utdannelse i temaet er ikke en forutsetning, men det er helt klart at du bør ha et stort øko kontaktnett å ta av, og mange kilder til inspirasjon, siden dette er et program som skal gå 2 ganger i måneden.

Det er ikke dyp økologi vi er ute etter, men heller de hverdagslige øko tipsene om mat vi kan kjøpe i butikken, oppskrifter, spisesteder, fordeler ved øko drift, nye øko metoder…ja, et økovinklet forbruker magasin er tanken.

Halvtimes sending.
 Programmet sendes 2 ganger pr måned.
 Ingen musikk eller reklamepause i programmet.
 1 programleder.

 

Radio Free Your Mind sine programledere, gjesteprogramledere og gjester, er ulønnet og gir frivillig av sin tid, innsikt og kunnskap, fordi de tror på visjonen og ideen bak Radio Free Your Mind. Les mer om Radio Free Your Mind sine tanker og retningslinjer, ved å klikke på denne tekst linken.

Kontakt oss om du har lyst til å være programleder for dette programmet.