Programmer

Reklameflis collage
Klikk på bildet for å komme til alle programmene våre på SoundCloud.
Programmene på Radio Free Your Mind er varierte. Både i lengde, innhold og form. Noen er så korte, at de vel egentlig er programmposter eller innslag, men alt kalles programmer for enkelthets skyld.

Og når det er sakt, så kan alle korte programmer og innslag forlenges til å bli fulle programmer. Kun tiden vil vise oss hva som skjer i program verden på Radio Free Your Mind. Vårt ønske er at alle programmer og innslag du hører på stasjonene, skal ha momenter av undring og forundring i seg. Ingen av oss ønsker å predikere, eller å påstå at det vi sier er det eneste riktige, selv om det til tider kanskje kan høres slik ut.

Vi ønsker at alle programmer og innslag skal være et ledd i din egen frigjøring av sinnet ditt. Så om noe av det du hører på Radio Free Your Mind ikke klinger av vellyd i dine ører, så kan det være verd å spørre seg selv hvorfor du får «motstand» mot det du hører, før du bestemmer deg for at «dette gidder jeg ikke å høre på».

Vi som lager disse programmene og innslagene er super engasjerte mennesker og brenne for det vi produserer, og derfor kan det nok fremstå som om vi har funnet svaret. Og det har vi vel også gjort. Men det er viktig å huske at vi har funnet svaret for oss selv, i våre egne liv, og så deler vi dette med deg – og stiller nye spørsmål slik at vi kan utvide det svaret og den viten vi besitter. Dette er «pay it forward» for oss. Vi har funnet noe som er viktig for oss, tatt det til oss, og gir det videre til deg.

Vi tar gjerne imot forslag til innhold du har lyst til å hare på Radio Free Your Mind. Send oss en melding eller en epost, så skal vi ta imot dine ønsker og ta de med i vurderingen når vi utvikler sendingene.