Radioevangeliet

En dramatisert beskrivelse om prosessen med å starte Radio Free Your Mind, og hvor inspirasjonen kom fra.

Det skjedde i de dager da det gikk ut en oppfordring, en inspirasjon fra Lysenes Lys, om at verden hadde behov for en ny radiostasjon.

Denne første inspirasjonen skjedde mens Frank-Thomas fortsatt var litt vond og vrang, så utfallet var usikkert.

Alle himmelske skapninger dro avsted for å inspirere han, og de dro fra hver sin kilde. Chief dro fra tipien sin, Monk dro fra cellen i klosteret sitt og Metusalem dro fra Stjernene, siden han var av Stjernenes hus og ætt.

Og mens de var underveis, så lurte de på hvordan de skulle få overbrakt denne Himmelske inspirasjonene til den litt vonde og trangsynte Frank-Thomas, for i sinnets herberg på toppen av skuldrene var det ikke mye plass.

Men, det var noen andre mennesker i nærheten denne dagen, som var ute og drakk kaffe på en fortausrestaurant i en liten landsby på Solkysten i Spania. Og med ett så var de Himmelske skapningene omkring dem og bestrålte dem med himmelsk lys. De ble meget forferdet, men en av dem tok motet til seg, og sa til Frank-Thomas: «Frykt ikke! Jeg er kommet til deg med bud om en stor glede, en glede for hele folket!»

Frank-Thomas løftet blikket opp fra koppen med Cafe Americano, og undret seg meget over den rare språkføringen til denne ukjente mannen. Og mannen fortsatte: «I dag blir du inspirert i denne byen. Du skal vende hjem til ditt fødeland og starte en radiostasjon. Ikke en lite lokalradio, men en langtrekkende radio. Og den skal hete Free Your Mind, Radio Free Your Mind.»

Nå var Frank-Thomas lydhør, og han tenkte ikke mer på kaffen eller de rare setningsoppbygningen til mannen. Og mannen fortsatte: «Stasjonene må ha et tegn, en logo. Og du skal finne mennesker som også er inspirert, og gi de tilbudet om å bli med på dette himmelske oppdraget.

Med ett var Frank-Thomas omgitt av en himmelsk hærskare, og han lovpriset den guddommelige synkroniteten og sang: «Free your mind – and the rest will follow!»

Da ferien var over, og Frank-Thomas var tilbake i sitt fødeland, tok han kontakt med mennesker som han viste var inspirert, og han sa til dem: «La oss gå sammen om å starte en radiostasjon og inspirere flok til å fri sine sinn, slik Lyset har kunngjort for meg!». Noen av menneskene svarte: «Nei, Du må starte en radiostasjon, så skal vi være med deg og støtte deg. For vi tror på prosjektet, men vi gidder ikke hele den oppstartsjobben».

Og Frank-Thomas slo hælene sammen og skyntet seg avsted for å løfte Radio Free Your Mind ut av krybben. Da de inspirerte menneskene så dette, ble de med på radio satsningen og sammen skapte de lyden av et radiogjennombrudd.

Alle lytterne som hørte på, undret seg over det de hørte. Men ingen, eller veldig få i hvert fall, hadde tvil i sine hjerter, men de lurte på hva dette skulle bli for noe.

De himmelske skapningene dro tilbake, mens de lovpriste og velsignet stasjonen og alle som kom i kontakt med den, for det de hadde sett og forstått, var akkurat slik som de hadde trodd det skulle bli.