Vi avvikler radioen og legger ned

Dagen er kommet der den lenge ventede avgjørelsen er tatt. Jeg legger ned og avvikler Radio Free Your Mind.

Det er egentlig med lettet hjerte jeg nå gjør dette, fordi det har ligget på meg en god stund. Konseptet som ligger i Radio Free Your Mind er mer enn godt nok for å drive internet radio, men jeg kjenner at jeg ikke brenner for det på samme måte som det første året.

Vi lagde noen gode sendinger synes jeg. Andre ikke fullt så gode men vi delte og formidlet så godt vi kunne, og jeg som selvoppnevnt Redaktør kan ikke annet enn å skryte av de folka som ble med meg i denne litt impulsive galskapen.

Både de som var med som programledere og de som hjalp meg teknisk og med produksjon av jingler og andre påfunn, gjorde en strålende jobb. Det var mye Ja! i de som ble med meg, og det ble mange Ja :o) fra de som vi kontaktet for intervju. Det var jo litt kult da.

Men nå er det altså slutt. Takk til dere alle sammen, takk for hjelpen, støtten og innsatsen. Og takk for den tiden vi lagde Norges første spirituelle nettradio sammen :o)

Her er noen av programmene og programlederne som har bidratt. Det er vel disse programmene, i tillegg til Jannecke Øynes og Linda Hverven i «Undringstimen», som ble hovedfokuset. Vi fikk da produsert litt radio :o)
Og her er noen av de vi har intervjuet til alle våre sendinger. Denne listen er ikke fullstendig, og til resten uttrykker jeg en stor Takk! for at dere ble med og lot dere intervjue!

Og vi hadde en visjon om å være radio, med tale og musikk, og uten velvillige artister så hadde vi ikke greid det. Thanks ppl! Takk for at vi fikk spille dere og intervju dere. Musikk berører og det var det vi ønsket å gjøre!

Her er noen av artistene som gjorde Radio Free Your Mind mulig!

Jeg er spesielt takknemlig ovenfor min gode venn Einar Sørbye som ga meg rom 511 på Unity Senter, slik at vi kunne sette opp et studio og drifte radioen fra. Det året på Unity var en spennende og veldig givende periode i radioen, og Einar har en stor aksje i det som gikk bra med Radio Free Your Mind. Takk Einar.

Advent Kvadratisk ReklameflisSelv om du ikke er nevnt så er du ikke glemt. Jeg er taknemmelig for alle som bidro til dette lille radioeventyret, og jeg takker for radio-meg med en lite «ReklameFlis» fra et høydepunkt i radiohistorien: Advent Sending i «Store Studio» på Vardeteatret i Oslo. Det var morro det ;o)

Hilsen Frank-Thomas, Redaktør 😉