Vi flytter til Oslo!

Unity SenterNye tider og Nye muligheter venter Radio Free Your Mind, når vi den 1. februar 2014 flytter ut av leiligheten min og inn i eget studio/kontor i Oslo.

Radio Free Your Mind har vokst mye fortere enn jeg hadde trodd når jeg startet opp denne radiosatsningen på ren inspirasjon. Jeg ønsker meg selvsakt mange flere lyttere, men den indre veksten – kvaliteten – engasjementet har vært formidabelt.Så nå når vi får eget studio i Oslo, så er det nye tider. Mye lettere å avtale intervju, når gjestene kan komme i studio på Youngstorget, og slipper å reise helt ut til Holter /Nannestad. Og det blir selvsakt mue artigere for min del å kunne reise hjemmefra til studio i Tigerstaden, og ikke kun bevege meg fra kjøkkenet og inn i studio i rommet ved siden av. Den fysiske størrelsen på studio/kontor blir mindre enn her hjemme, men rommet er stort nok til å dekke behovet vi har i lang tid fremover.

Så blir det også veldig spennende å få «rask» tilgang på mange av de spennende menneskene som holder foredrag og kurs på Unity. Gleder meg til det!

Det er Senterleder og eier av Unity Senter, Einar Sørbye som gjør denne flyttingen til Oslo mulig. Uten Einar sin tro på prosjektet, og uten det gode vennskaået vi har, så hadde det ikke vært mulig for Radio Free Your Mind å få studio i Oslo. Til det er leieprisene på det «vanlige» leiemaktedet alt for høye. Så uten Einar – og Susanne på Senterlederkontoret – ingen radio i Oslo.

Radio Free Your Mind er et selvstendig produkt, og blir ikke et «biprodukt» av Unity Senter, selv om vi nå får studio og kontor der. Dette er en viktig pressisering. Vi er den samme stasjonen, den spirituelt vinklede stasjonen, og blir ikke alternativ radio eller spirituell radio, selv om vi nå blir å finne på Skandinavias største senter for integrert medisin og økt bevissthet.

Hvor jeg skal finne penger til denne Radio Free Your Mind 3.0 satsningen, det aner jeg ikke. Men om jeg skal ha tro på at dette er en ønsket radio og at denne flyttingen er det neste – og viktige steget i lyden av et radio gjennombrudd, så må jeg bare våge å følge mulighetene som legges fremfor oss.

Jeg gleder meg, samtidig med at jeg kjenner at listen nå legges enda høyere enn jeg allerede har lagt den. Så det er bare å snøre på seg bootsa, slå hælene sammen, og sette i mars mot nye høyder, nye muligheter og nye takter for Radio Free Your Mind.

Takk for at du blir med oss på flyttingen, og jeg gleder meg til å gi deg flotte sendinger med spennende mennesker, interessante tema og den beste musikken fra hjertet av Oslo – fra 1. februar 2014.

Hilsen Frank-Thomas